Миенето на ръце – лесно и забавно

миенето на ръце - лесно и забавно

Миенето на ръце - лесно и забавно

В контекста на пандемията от вируса COVID-19 една от най-важните предпазни мерки се оказва поддържането на добра лична хигиена и по-конкретно - редовното миене на ръцете. Това за пореден път доказва какво голямо значение има навременното създаване на хигиенни навици у децата.

Всеки, който е минал по този път знае, че това не винаги е лесна задача. Ключът към успеха както винаги, е да превърнете досадните и скучни дейности в любими и приятни забавления, в които децата да участват с удоволствие.

Представяме Ви табуретката Kiddy Bin Stool - ценен помощник, с чиято помощ ще можете да създадете по-лесно хигиенни навици у децата. Тя е удобна, здрава и безопасна. Има широка и стабилна основа, която не позволява да се преобърне, дори и детето да стъпи само на нейния край. В основата има поставени 4 гумени пръстена, които предпазват от приплъзване дори и върху мокрия под на банята.

 

 

Широкият капак на табуретката е удобен за стъпване и предоставя достатъчно голяма площ. Капакът е с релефна повърхност, която повишава безопасността дори и при стъпване с мокри крака. Под капака детето ще намери удобно пространство за своите любими играчки.

Табуретката може да се използва с две различни височини. Когато детето е по-малко, може да използвате табуретката с нейната по-голяма височина - 26 см. Така мивката ще дойде на точната височина за детето и няма да е необходимо то да се повдига на пръсти, за да измие ръцете си или зъбите си.

За по-големите деца, табуретката може да се използва с по-ниската си височина - 19 см. С тази височина табуретката може да се използва и като столче за сядане, което да бъде пренасяно бързо и лесно навсякъде, където е необходимо.

Удобна, здрава и безопасна, табуретката Kiddy Bin Stool ще бъде ваш добър помощник както в кухнята или детската стая, така и в банята! Миенето на ръце - лесно и забавно!

миенето на ръце - лесно и забавно

миенето на ръце - лесно и забавно

Kiddy Bin Stool - kid play

Kiddy Bin Stool - kid stand

Повече информация за табуретката може да намерите тук и тук.

Оставете отговор