За картонените мебели и играчки

Картонени мебели?!? Да бе, да!

Хайде, с картонени играчки всички сме играли като деца, но чак пък картонени мебели…

А всъщност има доста причини, които да ви мотивират да използвате картонените мебели и играчки на Green Lullaby. Ето кратък списък на някои от тях, както и отговори на най-често задаваните въпроси:

1. Екологични са!

Материалът, който се използва за направата на картонените мебели и играчки на Green Lullaby е подсилен вълнообразен картон – без метални или пластични добавки, които биха могли да повлияят на способността за рециклиране. Над 60% от материалите за изработката им са от рециклирани суровини. Всички лепила, бои, лакове и защитни покрития са нетоксични, разработени на водна основа. След като завършат мисията си, всеки от продуктите може да бъде разглобен лесно и прибран в компактната си опаковка, за да дочака моментът за следващата си употреба. Ако все пак твърдо решите да се разделите с него, може просто да го предадете за преработка – всички продукти на Green Lullaby са био-разградими!

Ако картонените мебели вече не са ви необходими, можете да ги разглобите и приберете за следваща употреба. Ако решавате да се разделите с тях завинаги – няма да замърсите околната среда – те са био-разградими.

2. Устойчиви на натоварване!

Въпреки, че картонените мебели и играчки на Green Lullaby са проектирани за бебета и деца, те могат да издържат на значителни натоварвания. Еко-люлката Eco Cradle издържа товар до 40 кг. и напълно отговаря на европейските стандарти за безопасност. Пейката и масата Benz Bench & Table притежават завидна издържливост – пейката може да издържи до 140 кг. – тежестта на възрастен, седящ до детето. Картонена кутия от комплекта MultiBox може да издържи до 50 кг – тежестта на седящо или изправено върху нея дете. Особено важно е, че освен като образец за дизайн, тези продукти са и наистина използваеми.

Картонените мебели и играчки на Green Lullaby могат да понесат значителни натоварвания, без да загубят здравината си, благодарение на специалното нетоксично био-разградимо лепило, свързващо слоевете вълнообразен картон.

3. Устойчиви на намокряне с вода!

Картонените мебели и играчки на Green Lullaby са направени от подсилен вълнообразен картон – материал, който в много случаи се използва за опаковане на свежи продукти. Те могат да устояват на влага или излагане във влажна среда, както и при случайно напръскване или разливане на вода върху тях, без да загубят здравината си.
Все пак, продуктите на Green Lullaby не издържат на накисване във вода – това е необходимо условие, осигуряващо способността им за рециклиране.

Детската пейка Benz Bench заедно с масата Benz Table оформят една наистина творческа зона в която децата да развихрят артистичните си способности. Случайното разливане на чаша вода няма да повреди мебелите, нито ще навреди на здравината им.

4. Изключително леки!

Картонените мебели на Green Lullaby са изключително леки и могат да бъдат преместени с лекота дори и от децата на мястото, което им харесва. Ако пък са в дома на баба и дядо, няма да е необходимо възрастните хора да се натоварват, като вдигат тежко за да ги преместят.

Еко люлката Eco Cradle пък е незаменима за първите месеци на бебето вкъщи – с нея имате свобода да премествате бебето където пожелаете! Изключително ниското й тегло няма да затрудни възстановяващата се от раждането майка, а компактните й размери ще позволят да я преместите дори и в помещения с по-тесни врати във вашето жилище.

Дори за малчуганите не е проблем и пренасят с лекота мебелите на мястото, което най-много им харесва.

5. Лесни за сглобяване и разглобяване!

Картонените мебели на Green Lullaby са изключително лесни за сглобяване и за това не са необходими никакви инструменти. Могат да бъдат многократно сглобявани и разглобявани.

Дори за децата сглобяването на мебелите на Green Lullaby няма да представлява трудност, а забавление!

6. Можете да ги украсите сами!

Ако искате, можете да оставите картонените мебели на Green Lullaby в техния нежно бял цвят. Но ако от вас кипи творческа енергия, винаги можете да украсите по свой вкус!

За децата ще бъде истинско забавление да украсят люлката на бебето – по този начин и те ще се усещат съпричастни.

Можете да експериментирате различни цветови гами и нюанси за да сложите и отпечатъка на своята индивидуалност върху картонените мебели в дома ви.

7. Лесни за поддръжка!

Картонените мебели и играчки на Green Lullaby се поддържат изключително лесно – просто ги забършете с влажна кърпа!

8. Устойчиви на огън!

Продуктите на Green Lullaby имат специално разработено безопасно и нетоксично защитно покритие, осигуряващо им защита от огън. То ги защитава от запалване при излагане на открит пламък до 15 секунди. Това покритие не намалява по никакъв начин способността им за рециклиране.

9. Безопасни са!

Картонените мебели и играчки на Green Lullaby са наистина безопасни – с тях не рискувате детето ви да се нарани – картонът ще поеме и омекоти удара, ако детето ви падне отгоре им или се удари в тях. Няма цицини, нито прищипани пръсти – 100% безопасност за децата.

10. Давате личен пример!

Децата копират поведението на родителите си – дайте им личен пример, бъдете загрижени и направете наистина нещо за опазването на околната среда!