Бадминтон и други ракетни спортове от STIGA – предлагаме Ви практични комплекти с ракети и перца за игра, поставени в удобни за съхранение и носене калъфи, както и резервни бели и цветни перца, меки топки за плажен тенис. Комплектът Hobby HS включва всичко, което ви е необходимо – 2 броя ракети и 2 броя бели перца, поставени в практичен калъф, който може да носите навсякъде с вас!

Понякога дори и лекият ветрец може да попречи на играта ви и да развали приятелския ви турнир! Играйте още по-бързо и още по-динамично, дори и при наличието на вятър, с Комплекта LOOP 22 и скоростните перца HSP! Ракетите са по-масивни и с по-голяма площ, а по-тежките перца придават стабилност на движението им, с което играта ви ще бъде и много по-интересна!

Възползвайте се и спортувайте и на плажа с Комплекта за плажен тенис ALLROUND, включващ 2 броя ракетии мека топка, опаковани в удобен за носене калъф с дръжка и цип за затваряне. Резервният комплект от 3 броя меки топки ALLROUND също ще ви бъде полезен, за да продължи играта ви наистина толкова дълго, колкото само вие желаете!

Бадминтон

Комплект за бадминтон
HOBBY HS

Перца за бадминтон
бели

Перца за бадминтон
цветни

Спийд бадминтон

Спийд бадминтон
комплект LOOP 22

Перца за спийд бадминтон HSP

Плажен тенис

Плажен тенис
комплект ALLROUND

Меки топки
ALLROUND

Повече информация за бадминтон, спийд бадминтон и плажен тенис STIGA може да намерите на уебсайта на производителя.

Всички продукти на STIGA

Бадминтон

Тротинетки

Детски шейни

Шейни с кормило

Снежни скутери

Настолни игри

Аксесоари