PUKY – колела, триколки, тротинетки

PUKY колела, триколки, тротинетки… Всякакви превозни средства, които децата гледат с блясък в очите и са нетърпеливи да ги подкарат. Това е асортиментът на реномирания германски производител, които създава тези превозни средства, подпомагащи детското развитие и уменията, необходими в света на движението.

Постоянство, отговорност, надеждност – тези ценности са определящ фактор във философията и развитието на компанията. Качеството на всички продукти PUKY е безкомпромисно високо, а етикетът “Направено в Германия” е както мотивация, така и задължение!

PUKY произвежда детски велосипеди вече 70 години – от 1949-та! Днес, много от родителите избират велосипед PUKY за децата си, защото самите те са имали такъв, когато са били малки. Освен високо признание, това е и изключителна отговорност за марка като PUKY, която продължава да конструира и произвежда детски велосипеди съобразени със специфичните изисквания на децата. Натрупаният опит през десетилетията, използването на модерни технологии в конструирането, сътрудничеството с педиатри и медицински специалисти, както и високото качество на материалите и компоненти, използвани в производството са гаранция за поддържането на постоянно високото качество.

Изделията на PUKY се отличават с високото качество на конструкцията си и иновативните решения в дизайна. В процеса на производство се използват висококачествени материали и компоненти, а праховото боядисване им гарантира дълъг период на използване и запазване на стойността им висока, ако желаете да ги продадете, когато детето ви порасте. Производството на PUKY се извършва в модерни условия и с незамърсяваща техника. Металните части са специално обработени и защитени срещу корозия. Качественият контрол на продукцията се извършва чрез постоянно преминавани тестове. PUKY е производител на продукти, които се харесват от децата и са абсолютно надеждни и сигурни.

Движението развива интелекта и подпомага развитието на детето по уникален начин. За всяка възраст упражняването на определени движения е в синхрон с развитието на интелектуални и социални умения. Подкрепяйте детето си в стремежа му да се движи и споделяйте заедно щастието от успехите в развитието му.

За повече информация, посетете уеб-сайта на производителя PUKY.

Всички продукти на PUKY

Четириколки

Четириколки PUKY

Триколки

триколки PUKY

Колела за баланс

колела за баланс PUKY

Тротинетки

тротинетки PUKY

Велосипеди

велосипеди PUKY

Аксесоари

аксесоари PUKY