PUKY – колела, триколки, тротинетки

PUKY колела, триколки, тротинетки, картове с педали… Всякакви превозни средства, които децата гледат с блясък в очите и са нетърпеливи да ги подкарат. Това е асортиментът на реномирания германски производител, които създава тези превозни средства, подпомагащи детското развитие и уменията, необходими в света на движението.

Постоянство, отговорност, надеждност – тези ценности са определящ фактор във философията и развитието на компанията. Качеството на всички продукти PUKY е безкомпромисно високо, а етикетът „Направено в Германия“ е както мотивация, така и задължение!

PUKY произвежда детски велосипеди вече 70 години – от 1949-та! Днес, много от родителите избират велосипед PUKY за децата си, защото самите те са имали такъв, когато са били малки. Освен високо признание, това е и изключителна отговорност за марка като PUKY, която продължава да конструира и произвежда детски велосипеди съобразени със специфичните изисквания на децата. Натрупаният опит през десетилетията, използването на модерни технологии в конструирането, сътрудничеството с педиатри и медицински специалисти, както и високото качество на материалите и компоненти, използвани в производството са гаранция за поддържането на постоянно високото качество.

Изделията на PUKY се отличават с високото качество на конструкцията си и иновативните решения в дизайна. В процеса на производство се използват висококачествени материали и компоненти, а праховото боядисване им гарантира дълъг период на използване и запазване на стойността им висока, ако желаете да ги продадете, когато детето ви порасте. Производството на PUKY се извършва в модерни условия и с незамърсяваща техника. Металните части са специално обработени и защитени срещу корозия. Качественият контрол на продукцията се извършва чрез постоянно преминавани тестове. PUKY е производител на продукти, които се харесват от децата и са абсолютно надеждни и сигурни.

Движението развива интелекта и подпомага развитието на детето по уникален начин. За всяка възраст упражняването на определени движения е в синхрон с развитието на интелектуални и социални умения. Подкрепяйте детето си в стремежа му да се движи и споделяйте заедно щастието от успехите в развитието му.

За повече информация, посетете уеб-сайта на производителя PUKY.

Всички продукти на PUKY

Четириколки

Четириколки PUKY

Триколки

триколки PUKY

Колела за баланс

колела за баланс PUKY

Тротинетки

тротинетки PUKY

Велосипеди

велосипеди PUKY

Картинги

картинги PUKY

Аксесоари

аксесоари PUKY