Gitta Bags – чанти и раници за колички

Компанията GittaBags е създадена през 2001 г. Дизайнерката на марката, Хагит Нийман-Горни е майка на четири деца, дипломиран дизайнер от факултета по промишлен дизайн на Академията Bezalel Academy of Art and Design.

GittaBags създава и произвежда разнообразни модели съвременни чанти за родители, от внимателно подбрани висококачествени материали. Чантите на марката GittaBags съчетават стил и функционалност. Във всеки модел е отделено изключително внимание дори и към най-дребния детайл. Изработени са от висококачествени материи и се отличават със своята лекота, изключителната си износоустойчивост и възможност да бъдат машинно изпирани.

GittaBags предлага на съвременните родители не само универсални бебешки чанти, но се старае да им предложи решения, създаващи по-добър, по-красив и по-улеснен свят. Моделите на марката се характеризират с ярки и жизнени цветове. Могат да се носят на гръб или на рамо, но така също и да се закачат на всички модели детски колички.

Ние разполагаме с единични бройки на показаните модели чанти GittaBags. Купувайки чанта GittaBags, можете да бъдете сигурни, че купувате оригинален и качествен продукт, който няма да намерите на друго място в България. Вероятността, докато сте на разходка, да срещнете някого със същата чанта GittaBags като вашата е практически равна на нула.

чанта GittaBags 101

Чанта GittaBags 101

чанта GittaBags 102

Чанта GittaBags 102

чанта GittaBags 102 Printed

Чанта GittaBags 102 Printed

чанта GittaBags 107

Чанта GittaBags 107

чанта GittaBags 109

Чанта GittaBags 109

чанта GittaBags 301

Чанта GittaBags 301

чанта GittaBags 305

Чанта GittaBags 305

чанта GittaBags 307

Чанта GittaBags 307