Чанти GittaBags
Продукти на Green Lullaby
Всичко прекрасно за вашето бебе
Бебешки и детски интернет магазин ПАПАГАЛ
ДаНет Електронен Магазин
Пакостник
Кикиморско царство
Bebebg.com
http://www.bglandmarks.com/
citykids.bg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукти на KidsKit
Продукти на Wisey
PUKY
gittabags
Продукти на Green Lullaby Раници за училище DerDieDas шейни Stiga скутери STIGA
 
Текущи промоции

Детски шейни STIGA

 
зимни детски шейни с кормило STIGA - 1
   
През далечната 1966 година Бенгт Бандстиген създава компанията BANDA, която по-късно се превръща в днешната STIGA Sports AB.
 
Първите шейни STIGA Snowracer са създадени още през 1965 г. и от тогава до днес милиони деца и възрастни всяка зима се наслаждават на незабравими снежни забавления. Успехите на компанията, натрупала повече от 4 десетилетия опит в производството на шейни се крият в две думи - Качество и Безопасност - и това е най-добрата препоръка за тях!
 
Най-новите модели шейни от серията Snowracer са подобрени с въвеждането на новаторската система Curve. Маневреността при тях е подобрена, благодарение на извитата форма на предната ска. С извитата предна ска когато завивате ще се пързаляте по-бързо от шейните с права форма на предната ска и по-лесно ще маневрирате. Друго нововъведение е и повдигнатата задна част на ските, което ви позволява да се спускате по хълмовете дори и назад.
 
STIGA предлага разнообразни модели детски шейни, подходящи за всяка възраст. Шейните за бебета CRUISER предлагат комфорт и удобство за детето и родителите. Докато се пързаля, детето е обезопасено с предпазен колан в бебешката шейна Cruiser, а когато реши да походи, леката бебешка шейна няма да ви затрудни да я поносите! Бебешката шейна Cruiser се предлага в различни цветове - червен, син и розов. Освен шейните за бебета, STIGA предлага за по-големите деца и други модели леки пластмасови шейни - едноместните шейни Pacer и двуместните шейни Pacer DUO.
 
зимни леки шейни за деца STIGA - 2
Класическите модели детски шейни PACER предлагат снежни емоции за всяка възраст, а със спортният дизайн на PACER DUO забавлението и силните емоции са гарантирани!
 
зимни детски шейни с кормило STIGA - 3
Моделите шейни с кормило на STIGA са наистина много разнообразни - Snowrunner CLASSIC и Snowrunner FLAMES са подходящи за по-малките на възраст между 3 и 6 години. Те са леки, здрави и удобни.

Линията шейни с кормило Snowracer е предназначена за по-големите деца. Тя предлага високи скорости, здравина и удобство. Само трябва да решите кой модел шейна с кормило предпочитате - класическите CLASSIC PRO Yellow или CLASSIC PRO Black, новаторските FORCE и ROYAL, авангардния ULTIMATE PRO, колоритните Color ORANGE PRO и Color PINK PRO или неустоимия SUPREME GT, ако не ви достига пространство - FSR GT Green или пък по-голямата KING SIZE GT за да се спускате заедно с детето си.
 
зимни детски шейни с кормило STIGA - 4
Не забравяйте и безопасността! STIGA препоръчва при карането на шейни, развиващи високи скорости да се използват предпазни каски. Проверете нашите предложения - WIN PREMIER в различните размери. И за да бъдете забелязвани във всяка ситуация, оборудвайте вашата шейна със светлини - SNOWRACER LIGHT е насреща!
 
Не се бавете! Избирайте бързо, грабвайте шейната и се наслаждавайте пълноценно на пързалянето с шейна!
 
   
DerDieDas
STIGA Baby Sled CruiserSTIGA Slider Walrus
STIGA Slider FriendsSTIGA Slider Walrus Mama
STIGA Sled PacerSTIGA Slider Buddy
STIGA Sled Pacer Duo brakesSTIGA Sled Pacer Duo brakes
STIGA SnowpowerSTIGA Snow Kick
STIGA Snowracer Classic YellowSTIGA Snowracer Classic Black
STIGA Snowracer Classic YellowSTIGA Snowracer Color Blue
STIGA Snowracer Color Orange ProSTIGA Snowracer Royal Pro
STIGA Snowracer Ultimate ProSTIGA Snowracer Supreme GT
STIGA Snowracer Pink ProSnowracer FSR GT Green
Snowracer SX Pro BlackSnowracer King Size GT
STIGA Helmet Win PremierSTIGA Snowracer Light
STIGA High Speed Hockey GameSTIGA Football World Championship
KidsKit
Wisey
gittabags
PUKY
Green Lullaby
 
 
 
"МИСТО-БГ" ЕООД. ©2007. Всички права запазени.