Чанти GittaBags
Продукти на Green Lullaby
Всичко прекрасно за вашето бебе
Бебешки и детски интернет магазин ПАПАГАЛ
ДаНет Електронен Магазин
Пакостник
Кикиморско царство
Bebebg.com
http://www.bglandmarks.com/
citykids.bg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукти на KidsKit
Продукти на Wisey
PUKY
gittabags
Продукти на Green Lullaby
Раници за училище DerDieDas
шейни Stiga
скутери STIGA

Скутери/тротинетки STIGA

детски скутери STIGA и скутери за спорт STIGA
 
Представяме Ви изключителните скутери (тротинетки) на шведската марка STIGA. Проектирани да бъдат удобни, произведени с висококачествени материали за да бъдат здрави! Скутерите STIGA ще Ви очароват - леки, здрави и практични, те ще се превърнат в любима играчка за Вашите деца или за Вас!
 
Скутерите STIGA са универсални! Те са подходящи както за енергичен спорт, така и за спокоен отдих. Скутерите (тротинетките) STIGA ще помогнат на децата да развият своето чувство за равновесие и да усъвършенстват уменията им при балансирането на две колела. За възрастните, скутерите на STIGA ще доставят удоволствие от спортуването или ще помогнат за по-бързо и приятно придвижване.
 
За да можете да се наслаждавате дълго време на своя скутер STIGA той е произведен с висококачествени материали и компоненти!
- Рамките на тротинетките STIGA са изработени от алуминий и стомана за да бъдат и леки, и здрави едновременно!
- Вместо масово използваните от други производители лагери ABEC 5, в скутерите STIGA се използват карбонови лагери от по-висок клас - ABEC 7 и ABEC 9, което гарантира дългата употреба на скутера, дори и при интензивни и постоянни натоварвания!
- Колелата на тротинетките (скутерите) STIGA са изработени от високоустойчив на износване полимерен материал.
- Ръкохватките на скутерите STIGA са изработени от висококачествен полимерен материал, който осигурява здраво и сигурно захващане на кормилото за повишена стабилност при карането.

Вижте нашите съвети за избор на тротинетка или скутер.
 
детски скутери STIGA и скутери за спорт STIGA
 
STIGA предлага различни модели скутери, подходящи за всяка възраст - както за деца, така и за техните родители, в атрактивни цветове.
- Скутерите (тротинетките) за най-малките, на възраст над 3 год. - Scooter Mini Kick са с три колела, за да осигурят на децата стабилност още при първите им стъпки в овладяването на умението да балансират.
- Скутерите за по-големите деца на възраст над 5 год. - Scooter CHARGER 120-S имат три степени на височина на кормилото и са проектирани да издържат на натоварване до 50 кг.
- За по-големите деца над 7 год., както и за техните родители са подходящи Scooter CURVER 145-S и Scooter CREATOR 200-S, които са проектирани да издържат натоварване до 100 кг.
- За любителите на триковете и екстремните спортове е подходящ TRICK Scooter TX с усилена рамка и хромни лагери от най-високия клас - ABEC 9.

Запознайте се с нашите съвети за избор на тротинетка или скутер.
 
детски скутери STIGA и скутери за спорт STIGA
Не забравяйте и за безопасността! STIGA препоръчва при карането на скутери да се използват предпазни каски. Проверете нашите предложения - SUM XI в бяло или черно, в подходящия размер.
 
Не се бавете! Избирайте бързо, грабвайте своя скутер STIGA и се насладете на веселите игри и забавления в слънчевите летни дни!
 
Ако не сте сигурни каква тротинетка/скутер да изберете, запознайте се с нашите съвети за избор на тротинетка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stiga
STIGA Scooter Mini Kick Quad
STIGA Scooter Mini Kick
STIGA Scooter Charger 120 S
STIGA Scooter Curver 145 S
STIGA Scooter Creator 200 S
STIGA Trickscooter TX
STIGA Helmet Sum XI
STIGA Helmet Sum XI
STIGA Helmet Sum XI
KidsKit
Wisey
gittabags
PUKY
Green Lullaby
 
"МИСТО-БГ" ЕООД. ©2007. Всички права запазени.