- Kids' Easy Seat - НОВО!
Чанти GittaBags
Всичко прекрасно за вашето бебе
Бебешки и детски интернет магазин ПАПАГАЛ
ДаНет Електронен Магазин
Пакостник
Кикиморско царство
Детски маркет "ВАНЕСА"
http://mamita-bg.com
http://www.bglandmarks.com/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукти на KidsKit
Продукти на Wisey
PUKY
Gittabags
 
Текущи промоции
Новини
ПРИКЛЮЧИ КОНКУРСА "ДЕТСКИ ЛУДОРИИ - ЛЕТНИ ЩУРОТИИ"!

Приключи конкурсът „Детски лудории – летни щуротии” (организиран от интернет-сайтът "Къде с дете" и "МИСТО-БГ" ЕООД). Победителите в него вече са известни. Темата за конкурса беше зададена ясно, но въпреки това имаше участници, които очевидно не разбраха, че не е важно да изпратят каква да е снимка. Надявахме се да провокираме в участниците да потърсят пламъчетата в очите на децата си, тяхното въодушевление и неприкрита радост от лятото, игрите, забавленията... Изпратени бяха всякакви снимки – весели и смешни, интересни и любопитни, по-сполучливи и не толкова сполучливи. На конкурс – като на конкурс! Някои от участниците обаче, решиха, че всичко е едва ли не въпрос на живот и смърт. Жалко! Защото във вихъра на страстите, доста от участниците забравиха основното и най-важното всъщност! Забравиха, че най-доброто във всички снимки не може да бъде премахнато с манипулиране на рейтингите. А най-доброто са децата – във всички снимки те са обект и цел, те носят заряда и настроението.

Беше ни трудно да определим категорично победителите, затова определихме и три поощрителни награди. Имаше и други снимки, които също искахме да наградим, но уви... не е възможно да наградим всички. Надяваме се, че сме успяли да бъдем обективни. Наградените снимки не са сред тези с най-висок рейтинг, защото доста от най-рейтинговите снимки в една или друга степен се отклоняват от темата на конкурса ( според нашето разбиране ) . Някой беше написал „ Искате честно гласуване, ама няма, защото всичко в нашата мила страна е фалшиво. ” Надяваме се, че сме успяли да го опровергаем!


ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!


1-ва награда - столче за хранене "Kids' Friendly Booster"2-ра награда - предпазна бариера "Sleep Safe"3-та награда - тоалетен адаптер "Kids' Seat Toilet Trainer"Поощрителна награда - детска табуретка "Kiddy Bin Stool"Поощрителна награда - детска табуретка "Kiddy Bin Stool"Поощрителна награда - детска табуретка "Kiddy Bin Stool"

 
МИСТО-БГ ПРЕДСТАВЯ ПРОДУКТИТЕ НА PUKY
От 14.07.2009 г. "МИСТО-БГ"ЕООД представя на българския пазар продуктите на германската фирма PUKY. Изделията на марката PUKY са известни с високото си качество, изключителна издръжливост, безкомпромисна безопасност и дизайн, съобразен с детските нужди за всяка конкретна възраст. Изцяло произведени в Германия, колелата, триколките и картовете с педали на PUKY имат верни фенове вече повече от 50 години. PUKY - качество, произведено в Германия!
 
МИСТО-БГ ПРЕДСТАВЯ ЧАНТИТЕ GITTABAGS
От 01.07.2009 г. "МИСТО-БГ"ЕООД представя на българския пазар чантите с марката GittaBags - за всички различни! Практични и удобни, но също така стилни, цветни и неповторими! Разполагаме с единични бройки - бъдете единствени и неповторими!
 
ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА "НА ИГРИТЕ СМЕ ЦАРЕ!":
През месец Май 2008 г. "МИСТО-БГ" и форум "Мамита-БГ" отново организираха фото-конкурс на тема "На игрите сме царе!". За награди в конкурса си избрахте:

1. Предпазна бариера за легло Sleep Safe
2. Столче за хранене Hi-Seat
3. Детска табуретка Kiddy Bin Stool

Поискахме от вас да уловите в снимките си радостта от игрите, насладата от движението, тръпката на откритието в погледите на децата си. Трябваше да намерите интересни гледни точки към децата и техните игри, пламъчетата и смеха в очите им.

В конкурса се включиха 69 участници, което го направи и най-оспорвания до този момент конкурс във форума. Не ни беше лесно да изберем победителите, но накрая решихме:

1-ва награда: Предпазна бариера за легло Sleep Safe

Марти на nevena26
2-ра награда: Столче за хранене Hi-Seat

Тина на tina-elena
3-та награда: Детска табуретка Kiddy Bin Stool (две наградени деца!)

Александър на shiderita
 

Пресиана на Prisi
 
СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!
"МИСТО-БГ" ЕООД има специални предложения за всички детски заведения в България. Ако Вие сте собственик, управител или директор на детска градина, детски кът за игра или детски парти клуб, потърсете ни за да научите повече за тях.

Нека създадем заедно по-сигурен и уютен свят за нашите деца!
 
 
 
Kids' Easy Seat
Kids' Friendly Booster
KidsSeat Toilet Trainer
Sleep Safe
Hi-Seat
Kiddy Bin Stool
Baby Bug
Peli's Play Pouch
Ultimate diaper bag
Daddy's diaper bag
Mommy's bag
Car bag
Baby play mat bag
Infant car seat cover
Footmuff
Rounded bib
Long sleeves bib
Paint Apron
PUKY
GittaBags
"МИСТО-БГ" ЕООД. ©2007. Всички права запазени.